Pagina's

vrijdag 18 januari 2013

Laatste Week

Dit was alweer de laatste stage week. Van 3 september 2012 tot en met 18 januari zat ik bij FabLab Flevoland. In deze periode heb ik veel geleerd en veel gedaan. Deze week heb ik alles afgerond, laatste werkdag is voorbij.

Deze week had ik voor mijzelf nog een leuk voorwerp uitgeprint met mijn eigen printer voor de Rubiks Kubus.


 

De nieuwe blok, kan een aantal stappen blokkeren. Hierdoor kijk je anders naar bepaalde stappen om de kubus op te lossen. Zo leer je de kubus nog beter kennen.

Nu ik deze printer heb kan ik veel meer van deze ideeën tot werkelijkheid brengen en zo een stap hoger gaan in het bedenken van nieuwe dingen. 

Mijn wekelijks posts op deze blog stopt bij deze, ik heb een leuke tijd gehad bij fablab flevoland

1 opmerking:

 1. Stefan bedankt voor alle posts en de verdere hulp van jouw.
  De kennis en kunde binnen het Fablab Flevoland is daardoor op een hoger niveau gekomen. We hebben samen een stap in de goede richting gezet.

  Wij hopen in de toekomst nog veel van jou te horen en blijven nieuwsgierig naar de ideeën die je tot werkelijkheid gaat brengen.
  Verder hopen we dat Fablab Flevoland in de toekomst een beroep op jou en jouw printer mogen blijven doen bij belangrijke evenementen.

  Wil je alvast 2 en 16 maart in jouw agenda noteren? Dat worden heel belangrijke data voor het Fablab Flevoland en doen we graag een beroep op jouw hulp.

  BeantwoordenVerwijderen