Pagina's

maandag 4 maart 2013

Fablab Flevoland internationaal erkend


Afgelopen zaterdag mochten we uit handen van Bart Bakker de officiële internationale erkenning voor het Fablab Flevoland ontvangen.

Bart Bakker (links) feliciteert Johan Vrielink met de erkenning en Peter Krol toont hier de internationale regels die voor alle Fablabs in de wereld       gelden
Nog even napraten na een geslaagde opening. Geheel rechts Wim van de Weg van  CAH Vilentum, mede initiatiefnemer van het Fablab Dronten. 

De 3D freesmachine van Damen CNC, gedemonstreerd door Sjaak Bloemberg.  Met steun van  diverse instellingen  hopen we snel tot aanschaf over te kunnen gaan. Deze machine behoort tot een standaard uitrusting van een Fablab.Op de onderste foto Piet Bruinsma, de man achter creatief met leds, in gesprek met Linde Adamse van Stichting Vrienden van het Leoardo Onderwijs Dronten.
Piet heeft een helder en duidelijk boek gemaakt over de benodigde basiskennis om creaties te kunnen maken met leds. Inmiddels zijn een serie lessen voor een led project in het Primair Onderwijs klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten