Pagina's

zaterdag 2 maart 2013

Grote belangstelling opening Fablab Dronten.

Afgelopen week is regelmatig aan mij gevraagd hoeveel mensen wij verwachten bij de opening van het Fablab Dronten. Mijn antwoord..... tussen de honderd en tweehonderd.

Om 13.30 uur viel het mij nog enigszins tegen, maar vanaf 13.40 uur bleven de mensen toestromen. In een mum van tijd een zeer gevulde Aula. Meer dan tweehonderd bezoekers....mijn eerste gedachte.....die passen nooit allemaal in het Fablab, van 300 m2, maar dat ging net.
Tijdens de opening gaat een hoop door je hoofd

Ik mag wel zeggen dat ik dik tevreden over het hele verloop van de middag.
De ceremoniemeester  Peter Krol stelt na de inspirerende toespraak van Wim van de Weg  een onverwachte vraag, maar krijgt snel een antwoord.
Ik kan niet anders zeggen....Dronten heeft een actieve en bijzonder creatieve Burgermeester. Geweldig de medewerking die we van Aat de Jonge krijgen.
 
De sleutel voor het openen het Fablab Dronten is net geprint en overhandigd aan Aat de Jonge. 
Hier laat Stefan Breet (geheel links) zien waar zijn zelfbouw 3D-printer toe in staat is. Voor veel mensen een nieuwe ervaring
Tim de Rijk laat zien wat een laser snij/graveer machine kan.
De bovenstaande foto's zijn gemaakt door Ton ten Brinke.

1 opmerking:

  1. Helaas was ik afgelopen zaterdag niet in de gelegenheid om bij de officiele opening aanwezig te zijn, gelukkig mocht ik vandaag voor een één op één presentatie! Al mijn zintuigen zijn op de proef gesteld, ik heb het gezien, gehoord, geroken en mogen voelen, hoe ontzettend bijzonder. Een tekening van een armband, die even later als heuse armband om mijn pols past, hoe bijzonder, hoe leuk, maar ook hoe gaat dat dit in ons eigen Dronten is! Mooi mensen, ik ga mijn best doen om dit onder de OVDD leden onder de aandacht te brengen. En bedankt voor jullie tijd oh en geduld.....

    Groet,
    Trudy Stoker

    BeantwoordenVerwijderen