Pagina's

maandag 20 mei 2013

Daar ben ik weer!


De week voor afgelopen week was erg druk. Er was een conferentie gaande die 2 dagen duurde. Ook was iedereen erg druk met printers bouwen. Vorige week heb ik een leuk idee opgedaan voor mijn stage verslag. Deze moet ik aan het einde van mijn stage periode inleveren op school. 
Mijn idee was om de ‘‘omslag’’ van het verslag op een leuke manier in elkaar te zetten. Hiervoor wil ik gebruik gaan maken van de lasersnijder. Ik heb nog steeds enorme bewondering voor dat apparaat! Het is zo gaaf om te zien dat je eigen ontwerpen en idee├źn binnen een handomdraai uitgelaserd of gegraveerd kunnen worden. Ik heb dan ook enorm veel zin daar mee aan de slag te gaan.

Ik ben nog steeds bezig het programma Sketchup een beetje onder de knie te krijgen. Het is eigenlijk best makkelijk om bijvoorbeeld een huisje te maken in 3D en het geeft zo’n kick! Ik heb al veel inspiratie op gedaan om zelf iets te ontwerpen. Iets als een iPhone hoesje maken en personaliseren lijkt me erg leuk! Hier ga ik mee bezig en ik ga hard aan de slag met leuke promotionele dingen voor het FabLab.

Ik laat gauw weer wat van me horen!

Groetjes Elise.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten