Pagina's

maandag 3 juni 2013

Drukke weken

Sorry voor het late blogbericht!
Het was vorige week weer lekker druk. Groep 7/8 van de Uiterton zijn donderdag 30 mei langs geweest om kennis te maken met het FabLab. De leerlingen waren op school bezig met een project om te laten zien waar je woont. In Sketchup hadden ze allemaal hun eigen huis ontworpen. De gezellige groep leerlingen werden onderverdeeld in groepjes. De helft kreeg een rondleiding in het nieuwe gebouw van het CAH en de andere helft mocht in het FabLab bezig met de lasersnijder en de 3D-printer. 

Bij de lasersnijder werd voor elke leerling een sleutelhanger met hun eigen naam uitgelaserd en de 3D-printer printte het winnende ontwerp van eén van de leerlingen. Het was al met al een geslaagde dag en de leerlingen waren (net als wij) erg enthousiast.


Deze week zijn we druk bezig met voorbereidingen voor de Robodomodemodag aanstaande donderdag (ik weet het, het is on-uitspreekbaar). De nieuwe flyer word gedrukt en ik ben nog steeds hard bezig met de bedrijfsbrochure maar het schiet al wel flink op. Ook hebben we t-shirts bedrukt om ons te presenteren als een team donderdag in Almere.

Eind deze week zal ik een berichtje achterlaten over hoe de belevingen waren.


Groetjes,

Elise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten