Pagina's

zaterdag 29 september 2012

Week 4

Deze week druk bezig geweest met het afmaken van de PVA. In de PVA staat beschreven wat ik deze stage periode ga doen en hoe ik dat ga aanpakken. Dit nam enig tijd in beslag.

Daarnaast stond deze week een bijeenkomst gepland op vrijdag ochtend. Maandag hadden wij gediscussieerd over hoe de bijeenkomst zou moeten verlopen. Uiteindelijk hadden wij een goed idee om juist de aanwezigen met elkaar te laten discussiëren.  

Vrijdag was het dus zover, de bijeenkomst. Verschillende mensen van scholen, bedrijfsleven en van de gemeente waren aanwezig. Er werd veel gediscussieerd over wie wat waar en hoe. Het was uiteindelijk een groot succes geweest. Iedereen kon tevreden naar huis met een vogelhuisje van Gerard.

De overige dagen was ik weer bezig geweest met de 3D-Printers. Geprobeerd om met PLA te printen met de Creatr. Alleen kreeg vaak het probleem dat de PLA aan de nozzle bleef plakken waardoor er uiteindelijk één grote klomp PLA overbleef. Daarnaast kleine printjes gemaakt en geprobeerd om wat probleempjes met de 3D printers te verhelpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten